Over Sollsch

Sollsch is in 2022 opgericht door Jeroen Schols en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nr. 86139460).

Sollsch helpt particulieren en ondernemers hun woonwensen en financiële doelen bereiken. Met inzicht en advies help ik je van waar je nu bent (Ist) naar waar je wilt zijn (Soll).

Sollsch biedt coaching gericht op het aankopen van een woning. Daarnaast voer ik het beroep uit van financieel planner. Tenslotte heb ik een AFM-vergunning* om jou te helpen bij het afsluiten van een hypotheek en vermogensopbouwproducten. 

 

*Als aangesloten instelling bij de centrale organisatie Financieel Zeker, vergunningsnummer 12016626. Kifid-registratienummer: 300.012172.

Wat maakt Sollsch uniek?

01. Sollsch werkt vanuit jouw wensen

Bij mij krijg je persoonlijke aandacht (1-op-1 contacten). Jouw situatie en wensen zijn leidend. 

02. Sollsch legt uit in heldere taal

Anders dan makelaars en tussenpersonen vermijd ik vaktaal. Ik leg je de verschillende stappen en keuzes in heldere taal uit.  

03. Sollsch accepteert geen verwijsvergoedingen

Ik ontvang geen vergoedingen voor doorverwijzing naar makelaars of financiële aanbieders. Hierdoor begeleid ik je eerlijk en onafhankelijk bij het behalen van jouw doel(en).  

Over mijzelf

Mijn carrière is begonnen in  beleids- en (project)managementfuncties in de gezondheidszorg. Daarbij heb ik mij veel beziggehouden met financiële vraagstukken. Mijn laatste functie was beleidscoördinator binnen het onderdeel Macro Economische Vraagstukken en Arbeidsmarkt van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).  Ik was onder andere betrokken bij evaluaties van fiscale regelingen en doorrekeningen van verkiezingsprogramma’s. 

Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door geldzaken, investeren en onroerend goed.

Ik ben sinds 2016 vastgoedbelegger en vanaf 2022 gediplomeerd financieel planner (CFP®). In 2023 heb ik met Sollsch de overstap gemaakt naar financiële dienstverlening.

Vanuit mijn passie help ik particulieren en ondernemers hun woonwensen en financiële doelen bereiken.

Eigenaar

Jeroen Schols

Behoefte aan Sollsch koopcoach, hypotheken of financiële planning? Aan de slag!