Sollsch hypotheekadvies

Wil jij een hypotheek afsluiten? Bijvoorbeeld voor de aankoop, verbouwing of verduurzaming van jouw woning? Of om kapitaal vrij te spelen voor jouw oude dag, een grote aankoop of investering?

Sollsch biedt jou deskundig en onafhankelijk advies. 

Ook help ik jou bij het afsluiten van het best passende product.

 

Hypotheek

Hoeveel kan ik lenen?

Rekenmodules op internet zijn helaas niet 100% nauwkeurig en geven niet voor elke situatie duidelijkheid. 

Ook verandert de uitkomst bij elke rentewijziging en bij elke verandering in jouw persoonlijke situatie (salarisaanpassing, scheiding, etc.). 

Duidelijkheid over hoeveel je kunt lenen is wel nodig voor focus bij jouw woningzoektocht of het behalen van jouw doelen.

Hoeveel kun jij eigenlijk lenen? Plan een kennismaking met gratis complete hypotheekberekening.

Bieden met zekerheid

Een bod zonder voorbehoud van financiering verbetert jouw onderhandelingspositie. Als de financiering niet rond komt, dan betaal je echter een boete van 10% van de koopsom. Dat loopt al snel serieus in de papieren!

Sollsch biedt jou een verzekeringsproduct aan, waardoor dit risico wordt afgedekt. Zo wordt het mogelijk om, na toetsing door ons en acceptatie door de verzekeraar, een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering. Lees hier voor meer informatie.

Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op.

Onze aanpak

Met persoonlijke aandacht voor jouw situatie doorlopen we de volgende stappen:

01. Kennismaking en inventarisatie

Wie ben jij en wie is Sollsch? Wat mag je van onze dienstverlening verwachten? Jij levert documenten aan, waarbij (eerste) beoordeling van de haalbaarheid van de hypotheekaanvraag plaatsvindt. Als je enthousiast bent, dan onderteken je hierna de ‘Opdracht tot dienstverlening’.

02. Advies

Op basis van jouw wensen en financiële mogelijkheden vergelijk ik de mogelijkheden bij een groot aantal hypotheekverstrekkers. De beste opties leg ik aan jou voor. Bij dit advies sta ik ook stil bij de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en overlijden en de situatie bij (vroeg-)pensioen. Vervolgens dien ik een aanvraag in voor een rentevoorstel.

03. Bemiddeling

Zodra de hypotheekverstrekker het rentevoorstel (met daarin de rente, rentevastperiode, voorwaarden) heeft afgegeven, is duidelijk welke extra documenten nodig zijn. In deze fase zorgen wij er samen met jou voor dat het aanvraagdossier compleet wordt gemaakt. Nadat de hypotheekverstrekker de aanvraag accepteert, ontvang jij de (bindende) hypotheekofferte. Je hebt nu zekerheid dat de hypotheek rond is! 

04. Nazorg

Nadat jouw hypotheek passeert bij de notaris, start de Nazorg-fase. Er kunnen veranderingen optreden in jouw hypotheek (zoals gewijzigde voorwaarden), in wet- en regelgeving en/of jouw persoonlijke situatie. Wij informeren je over belangrijke wijzigingen in de voorwaarden van jouw hypotheekprodukt en over relevante veranderingen in wet- en regelgeving.

Bij een nieuwe hypotheekvraag, zoals het aflopen van jouw rentevastperiode, zijn wij je graag weer van dienst.